TEKMUJ IN OSVOJI

Datum: 04-02-2022

Veseli me, da vas lahko obvestim, da je AMZS, krovna nacionalna zveza za motošport in karting, za leto 2022 premierno in ekskluzivno zbrala sredstva za denarni sklad, ki je namenjen za potrebe promocije motošporta in kartinga v Sloveniji.

Pogoj za sodelovanje v končnem žrebu je, da se morajo posamezniki (fizične osebe) udeležiti vseh izvedenih tekmovanj za državno prvenstvo v svoji panogi v letu 2022, ki so razpisana in objavljena na spletni strani AMZS Šport. Vsak tekmovalec z licenco AMZS, ki se bo udeležil vseh izvedenih tekmovanj za državno prvenstvo v svoji panogi, bo avtomatično dodan v žreb, če se bo s tem strinjal. V kolikor udeleženec ne bo želel sodelovati v žrebu, mora o tem obvestiti AMZS po elektronski pošti na naslov sport@amzs.si. Sodelujoči se lahko vključi le enkrat in je upravičen do prejetja le ene nagrade, ne glede na to, da lahko z licenco AMZS nastopa v več panogah državnega prvenstva pod okriljem AMZS.

Podrobnosti ter vsa pravila in pogoje o sodelovanju za Nagradni sklad motošport in karting Slovenija najdete na tej povezavi.

Prosim vas, da obvestite vse vaše člane in potencialno zainteresirane osebe, novica je tudi obljavljena na spletni strani amzs.si/sport

Vsi vljudno vabljeni k udeležbi na dirkah državnega prvenstva Slovenije v panogah pod okriljem AMZS in sodelovanju v žrebu za denarne nagrade ter veliko sreče v tekmovalni sezoni 2022 vsem skupaj!

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.