Društvo GAS Vrtejba

Osnovni podatki

Društvo Gas Vrtejba
Ulica 9. septembra 131A, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici

ID DDV: SI77846389
Matična št: 1506129000
TRR: SI 56 6100 0001 2886 506  pri Delavski hranilnici

E-mail: info@drustvo-gas.si

 

Društvo GAS Vrtejba, ustanovljeno v srcu Šempeter-Vrtojbe, Slovenija, je več kot le društvo avto-moto športa. Je osredotočeno na promocijo športa, varnosti in izobraževanja mladih v cestnem prometu. Društvo je ponosno članica Avto Moto Zveze Slovenije in se ponaša s številnimi uspehi svojih članov v avto-moto športih.

Društvo GAS Vrtejba je znano po raznolikem naboru dejavnosti in prireditev, ki jih organizira v skupnosti. Ena ključnih zavez društva je izobraževanje mladih o varnosti v cestnem prometu. Sodelujejo z lokalnimi šolami in organizirajo različne izobraževalne dogodke, ki pomagajo mladim pridobiti znanje in veščine za varno udeležbo v prometu.

Poleg tega društvo GAS Vrtejba navdušuje mlade talente v avto-moto športu. Njihovi člani se udeležujejo tekmovanj v različnih disciplinah, kot so minimoto, supermoto, karting, rally, motocross... Številni od njih že dosegajo opazne rezultate in se povzpnejo na stopničke zmagovalcev.

Društvo je tudi aktivno v lokalni skupnosti Šempeter-Vrtojba, saj organizira številne prireditve za otroke in odrasle. Te vključujejo tekmovanja, predstavitve vozil, vožnje z gokarti, kolesarske dirke, rally  dirke,  ki povezujejo ljudi in spodbujajo zdrav življenjski slog.

Cilj društva GAS Vrtejba je jasen - postati ključen akter pri učenju mladih v njihovih prvih korakih v cestnem prometu. Z  strastjo do avto-moto športa, predanostjo varnosti in skrbjo za lokalno skupnost je društvo na poti k uresničitvi tega cilja.

Društvo GAS Vrtejba vabi vse navdušence nad športom, varnostjo in cestnim prometom, da se jim pridružijo in postanejo del te edinstvene skupnosti. Skupaj lahko gradimo varnejšo in bolj strastno prihodnost v prometu ter podpiramo mlade talente na njihovi poti do uspeha.

Za več informacij o Društvu GAS Vrtejba in o prihodnjih prireditvah obiščite uradno spletno stran ali stopite v kontakt  prek družbenih omrežij. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite tej dinamični skupnosti, ki združuje šport, varnost in mlade talente v eno.

Skupaj gradimo boljšo in varnejšo prihodnost v cestnem prometu!

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.