PRVI ZAVOJI V MINIMOTO IN KARTING

Datum: 07-03-2024

V društvu GAS Vrtejba vabimo na PRVE ZAVOJE  minimota in kartinga, kjer otroci od 6 do 12 let naredijo prve korake v svet motociklizma in spoznajo kaj vse je potrebno za boljšo varnost v cestnem prometu.

Društvo GAS Vrtejba je v slovenskem prostoru uveljavljen organizator dirk državnega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu, v katerem s svojimi člani dosega tudi vidne rezultate in pobira naslove državnih prvakov. Prav tako že vrsto let skrbi, da mladi, ki jih zanima in privlači svet motociklizma, spoznajo, kaj vse je potrebno, da lahko posameznik sede na motor in naredi prve metre na dveh kolesih, ki jih poganja motorni agregat.  Vse zainteresirane vabimo, da se prijavijo na začetna termina, ki sta predvidena v letu 2024. Otroci se bodo lahko z osnovami motociklizma in kartinga, varnostnimi zahtevami in zaščitno opremo spoznali 13. in 14.  Aprila. PRVI ZAVOJI bodo potekali na poligonu društva GAS Vrtejba, ki se nahaja v neposredni bližini nekdanjega mejnega prehoda z Italijo v Vrtojbi.

Termini 13.4.2024 in 14.4.2024

MINIMOTO
13.4.2024 (max 16) 14.4.2024 (max 16)
ZASEDENO ZASEDENO
ZASEDENO ZASEDENO
ZASEDENO ZASEDENO

 

KARTING
14.4.2024 (max 16)
ZASEDENO
ZASEDENO
ZASEDENO

Izpolnjeno prijavnico je potrebno poslati na info@drustvo-gas.si

 

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.