Promocijsko tekmovanje za pitbike in starodobnike C1

Datum: 27-09-2016

V sklopu dirke državnega prvenstva za skuter, minimoto, ohvale in supermoto, bo izvedeno tudi promocijsko tekmovanje za pitbike in starodobnike C1.

Pogoj za udeležbo je sklenjeno nezgodno zavarovanje in sicer z višino 8.400 EUR za primer smrti in 16.000 EUR za primer invalidnosti. Zavarovanje mora veljati za sodelovanje na avto-moto športni prireditvi. Zavarovanje lahko sklene vsak dirkač sam, možno pa ga bo skleniti tudi pri organizatorju (o tem več v nadaljevanju).

Prijavnina za nastop na dirki znaša 40 EUR, v primeru da bo dirkač sklenil zavarovanje pri organizatorju, pa je prijavnina 60 EUR (v to ceno je potem vključeno tudi zavarovanje). V kolikor se bi kdo odločil za slednje, mora o tem obvestiti organizatorja najkasneje v petek pred dirko in sicer na mail info@drustvo-gas.si

Vozniki bodo odpeljali 2 x 10 minutni trening, 15 minutne kvalifikacije in 2 dirki po 10 minut + 2 kroga. Seštevek točk prve in druge vožnje da vrstni red. Prvi trije prejmejo pokal.

Dan prej, v soboto, bodo med 13 in 18 uro izvedeni tudi treningi. Udeležba na treningu je 20 EUR.

Vozniki morajo imeti ustrezno čelado, kombinezon, rokavice, … skratka ustrezno zaščitno opremo.

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.