Ponovno odprtje RENT A KART - 25.-27. april 2021

Datum: 21-04-2021

V nedeljo 25, ponedeljek 26. in torek 27. aprila 2021 od 15:00 do 20:00 ure

Za vikend odpremo tudi teraso.

UKREPI OB ODPRTJU

PRED OBISKOM
Če kažete katerega od bolezenskih znakov povezanih z boleznijo SARS – cov2 (npr. kašelj, izcedek iz nosu, povišana telesna temperatura, bolečine v žrelu) vas prosimo, da ostanete doma in ne prihajajte na karting poligon. Tako bomo skupaj pripomogli k zajezitvi virusa.

OBVEZNO NOŠENJE ZAŠČITNE MASKE
Nošenje zaščitne maske je obvezno. Če le te, ob vstopu, ne boste nadeli vas bomo morali prositi, da zapustite poligon. Nošenje zaščitne maske ni obvezno, če sedite za mizo na naši terasi.

POČAKAJTE NA SVOJ ČAS VOŽNJE
Ob nakupu vstopnice vas bomo seznanili s terminom vaše vožnje. V kolikor je na vaš termin potrebno počakati, prosimo da se umaknete na varno razdaljo.

RAZKUŽITE SI ROKE IN ČELADO
Ob prihodu na poligon se na označenih mestih nahajajo razkuževalne točke, kjer si obvezno razkužite roke. Prav tako se v predprostoru nahaja razkužilo, kjer si pred vstopom lahko razkužite roke in čelado. Zaželjena je uporaba lastne čelade.

VARNOSTNA RAZDALJA
Ves čas je treba vzdrževati varnostno razdaljo. Poskrbeli smo za odprto teraso kjer so varnostne razdalje že urejene. Omejitve z varnostno razdaljo ne veljajo za člane istega gospodinjstva.

ZADRŽEVANJE NA ODPRTI TERASI
Razmak med gosti in mizami, število gostov
Postrežba je dovoljena le za mizami in ob upoštevanju razdalje med osebami najmanj 1,5 metra in najmanj tri metre med robovi miz. Za eno mizo lahko sedijo največ štiri osebe, je v novem odloku o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom ta teden zapisala vlada. Gostje morajo zapustiti terase in vrtove gostinskih lokalov najpozneje do 19:30.
Gostom mora biti na voljo razkuževanje rok ob vstopu in izstopu na teraso, nujno je razkuževanje miz pred menjavo gostov. Zaposleni in gostje morajo ves čas imeti nameščene maske, razen ko sedijo pri mizi. V notranjost lokala lahko gostje vstopijo izključno za uporabo toaletnih prostorov, pri čemer si morajo obvezno nadeti masko.

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.