Motošportnik leta 2022 v Festivalni dvorani

Datum: 09-12-2022

Avto-moto zveza Slovenije bo v Festivalni dvorani v Ljubljani v sredo, 21. decembra 2022, podelila priznanja najboljšim slovenskim motošportnikom v iztekajočem se letu.

Po dveh letih, ki ju je zaznamovala epidemija koronavirusa in bolezni covid-19, se bodo najboljši slovenski motošportnice in motošportniki ter voznice in vozniki kartinga vnovič srečali na tradicionalni prireditvi Avto-moto zveze Slovenije ob koncu iztekajočega leta. V sredo, 21. decembra 2022, bo v Festivalni dvorani v Ljubljani slavnostna prireditev, na kateri bodo najboljši slovenske motošportnice in motošportniki ter voznice in vozniki kartinga v državnih ter pokalnih prvenstvih Slovenije in tisti, ki so zaznamovali sezono na mednarodnih prizoriščih, prejeli priznanja za dosežke v letu 2022. Slavnostna prireditev  s povabljenimi gosti se bo začela ob 18. uri, na njej pa bodo izžrebani tudi trije dobitniki nagradnega sklada, ki se je letos premierno formiral in je namenjen promociji motošporta in kartinga v Sloveniji. V bobnu za žreb bodo vsi tekmovalci, ki so se v letu 2022 udeležili vseh dirk državnega prvenstva v svoji panogi. Lani je sicer naziv najboljšega motošportnika že sedmič zapored osvojil Tim Gajser, prvič pa je bila izbrana tudi motošportnica leta. To prestižno priznanje AMZS je prejela Tjaša Fifer.

Vir: https://www.amzs.si

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.