Izobraževanje za motokros funkcionarje, vse voznike začetnike in vse spremljevalce v razredu MX50

Datum: 01-03-2024

Spoštovani.

Sašo Kragelj, vodja panoge motokros pri AMZS, organizira seminarja za vse, ki želijo v letu 2024 pridobiti funkcionarsko licenco v panogi motokros, in izobraževanje za vse spremljevalce tekmovalk in tekmovalcev v kategoriji MX50 ter vse voznice in voznike začetnike (voznice in vozniki, ki so oziroma bodo prvič zaprosili za licenco) v tej panogi. Vsi zainteresirani imajo na voljo dva termina, ki bosta na dveh različnih lokacijah:

7. marca 2024 ob 17. uri v Orehovi vasi (dom AMD Orehova vas, Orehova cesta 26),

11. marca 2024 ob 17. uri v Ljubljani (na sedežu AMZS, Dunajska cesta 128).

Udeležba na seminarju je predpogoj za pridobitev licence funkcionarja v motokrosu. Licenca je obvezna tudi za vse spremljevalce tekmovalk in tekmovalcev v razredu MX50, v kolikor bodo ob progi na dirkah želeli nuditi pomoč svojim varovancem, in tudi za vse nove voznice in voznike – začetnike.

Vse dodatne informacije lahko zainteresirani pridobijo pri vodji panoge motokros Sašu Kraglju (031 880 000) ali na sport@amzs.si

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.