MODRI IZZIV- dirka za moške

Datum: 03-09-2023

Dirka bo potekala 16.9.2023 s predvidenim pričetkom ob 19:00.

Strokovni svet DRUŠTVA GAS VRTEJBA je poleg dirke za dekleta razpisal še MODRI IZZIV za moške. Dirka bo potekala 16. SEPTEMBRA z pričetkom ob 19.00 na poligonu društva GAS Vrtejba. Pogoji za nastop na dirki so, da imajo vsi vozniki dopolnjenih 16 let in da ima skupina min. 2 voznika in max. 4. Skupine, ki želijo sodelovati na MODREM IZZIVU bodo morale poslati organizatorju prijavnico in potrdilo o plačilu najmanj do 15. septembra 2023. Za prijave prejete po predpisanem roku si organizator pridržuje pravico za zavrnitev ob pogoju, da so vsa mesta zasedena.

Vse skupine, ki bi se želele udeležiti MODREGA IZZIVA opozarjamo, da je število mest omejeno zato naj sledijo spletni strani organizatorja. V kolikor bodo na voljo prosta mesta, bo prijava mogoča tudi na dan dogodka.

Istočasno bo na dan dogodka potekala ROZA DIRKA in družinski ŽIV-ŽAV, ki je namenjen otrokom.

Prijavite se tako, da izpolnete spodnjo prijavo in jo skupaj z potrdilom o plačilu pošljete na naslov:  info@drustvo-gas.si

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.