Postaja prometne policije Celje vabi na prikaz varne vožnje na vrasko - 13.4.2013

Datum: 08-04-2013

Postaja prometne policije Celje vabi na prireditev »Policisti in motoristi skupaj za večjo varnost«, ki bo potekala dne 13.04. 2013, med 10.00 in 13.30 uri v Centru varne vožnje Vransko.

Prireditev bo potekala v obliki delavnic in sicer bo najprej predstavitev situacij v katerih se motoristi znajdemo na cesti, v drugem delu bo prikaz obvladovanja motornega kolesa s ciljem, da se takšnim situacijam izognemo, v tretjem delu bo prikaz nudenja prve pomoči poškodovanem motoristu, ter v zadnjem delu bodo lahko udeleženci – motoristi sami na poligonu poskusili posamezne elemente varne vožnje (slalom, zaviranje z izračunom zavornega pojemka, vožnja v krogu in usmerjanje pogleda, vožnja na posebnem poligonu za motoriste s poudarkom na ostrih zavojih, ter vožnja trial motornih koles, vzporedno pa bo v učilnici potekala okrogla miza na temo obvladovanja motornega kolesa in zaviranja z ABS zavorami).

Vljudno vabljeni vsi motoristi!

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.