Šolo minimoto obiskalo 52 otrok

Datum: 07-12-2012

Minimoto šola, ki je potekala v Vrtojbi, je na zadnji dirki državnega prvenstva v minimotu, ter pokalnem prvenstvu skuterjev, doživela tudi zaključek. Na zadnji dirki, so prav vsi udeleženci minimoto šole prejeli majice, katere jim je podelil najboljši slovenski motociklist in dvakratni svetovni prvak v vztrajnostnih dirkah – Igor Jerman. Ob zaključku šole, so si otroci lahko ogledali tudi prave minimoto dirke vse od najšibkejšega oz. vstopnega razreda »AP otroci« pa vse do najmočnejšega razreda »Open«.

Društvo GAS Vrtejba napoveduje, da bo minimoto šola organizirana tudi v prihodnjem letu v kolikor bodo dobili možnost uporabe zemljišča na MMP in da pričakujejo podoben odziv ali celo boljši kot letos, namen pa ostaja preprost in enak. Najti podmladek in otrokom omogočiti izobraževanje oz. izpopolnjevanje v vožnji z dvokolesniki, ki jim bodo prišle prav tudi pri vožnji po cesti.

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.