Predzadnja Gorsko hitrostna dirka za DP 15.-16.09.2012 v Buzetu

Datum: 17-09-2012

Leon je odlicno odpeljal treninge in seveda tudi dirko. Boj je bil zelo izenacen (tokrat so igrale vlogo desetinke :)) , a ponovno mu je uspelo ohranit mirno kri in odpeljal je tako kot zna. V diviziji II. je zopet  slavil kot zmagovalec, prav tako je bil tudi med prvimi za naslov  mladinskega prvaka. Z tole zmago, je tudi prevzel vodstvo v diviziji II.  ( V SKUPNEM SESTEVKU).

Zadnja Gorska dirka se bo odvijala 14.10. v cedadu v  italiji - za osvojitev naslova prvaka Leon tudi tu potrebuje zmago, saj sta mu konkurenta zeloooo za petami. Dirka v cedadu bo vsekakor zelo napeta in zanimiva :). Vabljeni!

Del clanka iz avtomagazina:

V diviziji II je znova slavil Leon Vodopivec (Renault Clio Williams), ki  je s tem v trenutnem sestevku drzavnega prvenstva v tej diviziji poskocil iz  tretjega kar na prvo mesto. Ker sta mu za petami tako Slavko Zorman
 (Renault Clio Williams) kot tudi Alojz Udovc (Renault Clio R3), bo na  zadnji dirki v Italiji se zelo vroce. Poleg Gorsko hitrostnih dirk, Leon vodopivec - clan drustva GAS VRTEJBA,  tekmuje tudi v Paralelnem rally crosu, kjer v skupnem sestevku za DP SLO v  diviziji II.trenutno vodi. Ima kar nekaj prednosti pred zadnjo dirko  PRK-ja, ki bo ze naslednjo nedeljo - 23.9.2012 na dirkaliscu v Logatcu. Z dobro odpeljano voznjo - si lahko obeta tudi naslov prvaka v tej panogi


« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.