Zaključek dobrodelne akcije skupaj na pisti skupaj v stiski

Datum: 26-06-2012

V soboto, 23.6.2012 se je na motrokros progi v Vrtojbi odvijala zadnja od načrtovanih treh dobrodelnih prireditev (dirka p.p. Šentvid pri Stični, rally na poligonu GAS Vrtejba in motokros trening na progi v Vrtojbi), z namenom zbiranja dobrodelnih sredstev za poškodovanega člana društva GAS-Vrtejba, Sebastijana Bahurja.

13. 5. je bila dirka v motokrosu v Mantovi. Dirke se je kot član italijanskega moštva, udeležil tudi devetnajst letni Sebastijan Bahur iz Šempetra. Po nesrečnem padcu, pri katerem je utrpel hude poškodbe hrbtenice, je bil hospitaliziran v Breshi, nato pa v Imoli, kjer je še danes. Po zadnjih podatkih, bo tam ostal vsaj do avgusta.V soboto se je zbralo več kot 80 motokrosistov iz Slovenije in sosednje Italije, kar dokazuje, da dobrodelnost ne pozna meja. Motokrosisti in drugi ljubitelji motokrosa so dokazali, da stojijo Sebastijanu ob strani v veselju in v stiski.

Vsi, ki smo omenjena zbiranja organizirali, se zahvaljujemo donatorjem ter ostalim, ki so kakorkoli pripomogli k zbranemu znesku 7000€. 


« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.