Naj prostovoljci

Datum: 22-06-2011

Na Brdu pri Kranju so v ponedeljek 20. 6. Ponovno podeljevali priznanja za naj prostovoljce in prostovoljne projekte, tokrat za leto 2010. Pokrovitelj natečaja je bil predsednik Slovenije Dr. Danilo Turk. Društvo GAS Vrtejba je prejelo priznanje za organizacijo prostovoljnega projekta Motokros dirka 2010. Spomnimo naj, da je društvo prejelo že decembra 2010 za to isto dirko priznanje za Najboljšo organizacijo motokros dirke v Sloveniji. Ob tej priložnosti se želi predsednik Društva GAS Vrtejba, Dejan Koglot zahvaliti vsem članom društva in prebivalcem kraja, ki so na kakršen koli način pripomogli k izpeljavi tega in ostalih projektov. Pravi, da to priznanje ni namenjeno le članom Društva GAS Vrtejba, temveč vsem Vrtejbnkam in Vrtejbncem, ki so nesebično sodelovali pri izpeljavi Motokros dirke 2010.

Je pa tudi Društvo Gas eno najaktivnejših društev v Občini Šempeter-Vrtojba, saj je organizator in soorganizator največjih oziroma najbolj obiskanih prireditev v kraju, kot so že tradicionalne GAS poletje, Motokros dirka, Rock borela in podobne. Organizacija vseh teh prireditev temelji na bazi prostovoljnega dela, pri tem pa nastajajo veliki stroški pri izvedbi teh projektov (rešilci, gasilci, ozvočenje, glasbene skupine,...), zato upajo člani društva, da jih bo pri tem podprla tudi občina, saj bi v nasprotnem primeru morali nekatere od teh prireditev opustiti.

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.