Maj se je uspešno zaključil

Datum: 04-06-2015

Na Gas poletju je bilo maja živahno, zadnji teden pa je zgledalo kot bi bili v čebeljem panju. Dogodki so se vrstili, obiskovalci menjavali, pester program smo Gasovci pripravili v sodelovanju z drugimi podobnimi organizacijami.

V sredo je bila organizirana zdaj že tradicionalna študentska zabava, ki smo jo uspešno izpeljali s študenti multimedijskih komunikacij. Pod odrom, kjer so se predstavili tudi domači bendi, se je zabavalo okrog 200 študentov.

V petek je potekala dirka z go-karti med študenti in dijaki, to se je izpeljalo v sodelovanju s člani KGŠa. Dogodek je bil dobro obiskan, saj je vsak poskušal porušiti rekord najhitrejšega in se s tem potegoval za prvo mesto. Tokrat se je izkazalo, da so najhitrejši v Ajdovščini, zmago so namreč slavili oni.

Sobota je bila namenjena pravim dirkačem. Ti so se množično udeležili popoldanskega treninga in ljubitelji hrupa in vonja po benzinu, ki so prišli mimo, so lahko ogledali treninge v skoraj vseh panogah moto športa. Za zaključek dneva smo jim še postregli s Stunt man showom.

Nedeljsko dopoldne je bilo namenjeno najmlajšim ljubiteljem motorjev. Zaključila se je namreč šola minimoto, še zadnjih 6 učencev se je uspešno naučilo voziti motor po poligonu. Za prave ljubitelje go-karta smo v popoldanskem času skupaj s Hitrim dirkačem organizirali tekmovanje s športnimi go-karti.

Maj se je uspešno zaključil…….


« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.