Spodbuden začetek sezone v supermotu za pokal Alpe Adria

Datum: 17-04-2015

Organizator Moto-Sport Osijek je na športnem letališču Čepin pripravil prvo dirko v supermotu za pokal Alpe Adria 2015. Na dirki je svoje moči merilo 12 voznikov, ki so vsak po svojih najboljših močeh doprinesli k razburljivem dogajanju na progi.

Najboljše je v novo sezono zapeljal Tine Saražin, sledil mu je Marko Ukota (ŠKD GAS Vrtejba), tretje mesto pa je zasedel domačin Luka Sadrič. Visoko četrto si je privozil novinec med slovenskimi vozniki Erik Gregorič (ŠKD GAS Vrtejba), za katerega je to bil premierni nastop v supermotu.

Na mednarodni dirki Alpe Adria, ki je veljala tudi za Državno prvenstvo in je potekala 11 in 12 Aprila v Osjeku sta Marko Ukota in Erik Gregorič dosegla stopničke.

-2. Mesto Alpe Adria

-4. Mesto Alpe Adria

-2. mesto hrvaško DP supermoto

-3. mesto hrvaško DP supermoto

Naslednja dirka se bo odvijala 10. maja na dirkališču Green Garden v Puli in se bo točkovala štela tudi za DP Slovenije v supermotu in Big foot supermotu.


« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.