Rent a kart

Kartodrom GAS Vrtejba se nahaja v Vrtojbi, tik ob meji z italijo na bivšem MMP (Mednarodnem Mejnem Prehodu Vrtojba). Pista je bila postavljena leta 2007 zaradi organizacije razno raznih prireditev. Kasneje se je z leti pisto dopolnjevalo in nadgradilo tako, da danes izpolnjuje medarodne pogoje B kategorije za karting, pogoje AŠ -2005 za PRK, pogoje AMZS-Šport za tekmovanja minimoto, skuter…... Dolžina proge je 800m, širina 10 m in je sestavljena iz skupno 9 zavojev, 5 desnih in 4 levi.

MERJENJE ČASOV: Karti so povezani s sistemom za merjenje časa kar omogoča spremljanje rezultatov. Vsak voznik pa na koncu dobi tudi print z rezultati posameznih krogov.

INDIVIDUALNE VOŽNJE: Tu gre za individualne vožnje z merjenjem časa, ki trajajo 10 minut. Pri teh ni potrebno predhodne rezarvacije termina. Vožnje se pričnejo vsak petek in soboto ob 18 uri in nedeljo po 16 uri.

SKUPINSKE VOŽNJE: GAS - Vrtejba vam nudi možnost organiziranega skupinskega tekmovanja z našimi karti. Pri tem je obvezna predhodna rezervacija termina. Program se sestavi in prilagodi glede na skupino tako, da ni zgornje meje števila tekmovalcev (vožnje na izpadanje), na koncu pa vam na vašo željo organiziramo tudi podelitev pokalov, pogostitev….

Karting proga Vrtojba

Informacije

Tel info:
+386 (0)41 38 60 86  Tomaž,
+386 (0) 40 36 40 93 Vasja,

info@drustvo-gas.si

VEČ INFORMACIJ IN CENIK RENT A KART

Treningi: vsako soboto od 13. ure do 18. ure

V primeru dežja zaprto.

Kje se nahaja karting proga

Kje je GAS POLETJE

Skica - model proge

Kje se nahajamo

Mednarodni prehod Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, Slovenija

Odpri v Google Maps

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Najhitrejši čas bo nagrajen!

00:47:801 Najboljši čas dosežen z Bencinskim kartom
00:47:387 Najboljši čas dosežen z Električnim kartom
Misliš, da si lahko hitrejši!

Več o nagradah