Nezgodno zavarovanje za rekreativne tekmovalce

Datum: 25-04-2018

Vozniki, ki bodo tekmovali v rekreativnem tekmovanju, lahko pri AMZS v sodelovanju z Zavarovalnico Sava sklenejo letno nezgodno zavarovanje.

Pogoj za sodelovanje v rekreativnem tekmovanju je sklenjeno nezgodno zavarovanje po pogojih pravilnika AMZS Šport - nezgodna smrt v višini 36.000 € in invalidnost v višini 18.000 €, zavarovanje mora vsebovati doplačilo za motošport.

DNEVNO NEZGODNO ZAVAROVANJE

Cena dnevnega nezgodneva zavarovnaja po omenjenih pogojih je 24 € na dan. Dnevno zavarovanje se sklene na dan dirke pri organizatorju


LETNO NEZGODNO ZAVAROVANJE

Cena letnega nezgodnega zavarovanja je 44,98 € (brez dnevne odškodnine) in 104,97 € (z dnevno odškodnino). Letno zavarovanje je treba urediti najkasneje do četrtka pred dirko, do 12. ure, saj je veljavno po plačilu računa.

Izpolnite obrazec - Vloga za nezgodno zavarovanje (obe strani!) in skeniranega pošljite na sport@amzs.si

Vozniki, mlajši od 18 let, morajo predložiti še pri upravni enoti ali notarju overjeno dovoljenje obeh staršev ali skrbnikov in obrazec AMZS Šport - 04. Dovoljenje se predloži le ob prvem nastopu in velja do preklica oziroma do polnoletnosti.

VEČ INFORMACIJ NA SPLETNI STRANI AMZS

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Najhitrejši čas bo nagrajen!

00:48:45 Najboljši čas dosežen z Bencinskim kartom
00:47:12 Najboljši čas dosežen z Električnim kartom
Misliš, da si lahko hitrejši!

Več o nagradah

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.